Kjøpsbetingelser


Det tas forbehold om små feil med lagerstyring og priser, slik at dette ikke alltid medfører 100% riktighet.

  • Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkl. mva. og ekskl. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt.
  • Alle varer sendes i oppkrav dersom kunden ikke er registrert kredittkunde, eller betaler med Netaxept.

Priser og levering :

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om at prisendringer kan skje. Vi forbeholder oss retten til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft

Informasjon om angrerett :

Hvis du angrer på et kjøp i vår nettbutikk, er det angrerettloven som gjelder. D.v.s. at du har 14 dagers angrefrist på kjøpet, der selger evt. skal ha beskjed innen 10 dager. Angrefristen forutsetter at kjøpet er over Kr.300,- inkl. frakt. (Det finnes også andre unntak og presiseringer angrefristloven.) Iht. angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Disse finner du i avsnittene nedenfor. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)

  •      Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
  •      Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd)
  •      Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
  •      Dersom du benytter deg av angreretten ifm. med et tilvirkningskjøp, så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som påbeløper for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd).     

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 250,- til Grinden Salg og Service AS for behandling av saken.

For varer hvor forsegling eller forseglet emballasje er brutt, gis det ingen returrett med mindre dette er skriftlig avtalt med selger på forhånd. I slike tilfeller kan kjøper ikke regne med å få tilbakebetalt hele beløpet. Normalt vil inntill 75% av nypris refunderes for å dekke utgifter ved verdiforringelse.

Uavhentede bestilte/forhåndsbestilte varer vil bli fakturert i.h.h. til handling og reelle utgifter/forsendelser.

Dersom du benytter deg av angreretten i forbindelse med et tilvirkningskjøp , så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som påbeløper for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd). Angreretten gjelder 14 dager fra du mottar ordrebekreftelsen fra oss. Dersom du ikke henter varen du har bestilt eller ikke returnerer denne i henhold til angrefristloven, vil det påløpe vesentlige kostnader. Dette er kostnader i forbindelse med produksjon, installasjon, testing, re-engineering.

Angrerettloven gjelder ikke for kjøp i butikk.

Forbehold:

Vi tar forbehold om eventuelle skrive-/trykkfeil. Alle bilder på våre sider er ment som illustrasjon, og kan avvike fra varens faktiske utseende.

Personvern:

Grinden Salg og Service AS har fullgaranti på alle sine produkter ihht til Norsk kjøpslov. Alle personaldata og informasjon blir behandlet konfidensielt og vi viderefører ikke kundenavn eller kundenummer til utenforstående parter.

Kortbehandlinger (VISA og Mastercard) er beskyttet av 3S-secure slik at du som kunde har en 100% sikkerhet ved E-handel hos Grinden Salgog Service AS.

Eksport:

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke eksporterer varer til følgende land: (ihht til lovverk om utførsel av varer) Burma, Mayanmar, Elfenbein-Kûste (Cote D`Ivoire; Ivory Cost), Irak, Iran, Kongo (Dem. Rep. of the Congo), Kuba (Cuba), Liberia (Former Liberian Regime of Charles Taylor), Nord Korea (North Korea), Simbabwe (Zimbabwe), Sudan, Syrien og Weissrussland (Belarus)

lagt til handlevogn